onsdag 18. april 2018

Skandiabanken bankid mobil

Med BankID på mobil kan du logge inn lynraskt og enkelt med en 4-sifret ID-PIN på mobilen din. Du kan opprette BankID på mobil her. Du må være innlogget med vanlig BankID fra Skandiabanken eller nettbankpassord og engangspassord fra kodekort.

Tast inn mobilnummeret som din BankID er registrert på og din fødselsdato. Denne metoden krever at du har en ID-PIN (4-siffer), . For å kunne bestille BankID må du være innlogget med engangspassord fra ditt kodekort. Kodekort kan du også bestille her.

Med BankID fra Skandiabanken kan du signere låneavtaler elektronisk helt uten. BankID; Du kan bruke BankID fra Skandiabanken ved innlogging i andre banker. Så kjapt er det å logge inn i appen til Skandiabanken på mobil . Bestilling og bruk av BankID på mobil er gratis i Skandiabanken.


Det samme er innlogging i nettbanken. Men for å logge deg på i nettbanken er du avhengig av . Med BankID på mobil bruker du ikke passord eller engangspassor men du taster inn selvvalgt PIN-kode (4-tall) på din mobiltelefon. Vår moderator forklarer hvordan du kan opprette bankid på mobil.


Vi har brukt BankID på mobil for verifisere 18-års-aldersgrense, noe som har vært en helt sentral utfordring.

Det betyr at når kundene laster ned appen og skal .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg