torsdag 26. april 2018

Ladekabel type 1

Noen elbiler blir levert med begge typer ladekabler som standard. For eksempel Type for Nissan, Mitsubishi, Kia, Peugeot, Citroën og Type . Ladekabelen passer plug-in hybrid og elbiler med type kontakt . Ladekabler til både plug-in hybrider og elbiler. Ladekablene til disse leveres hovedsakelig med mode eller mode lading, og med enten type eller type 2 . Type ladekabelen har ledere (fase) eller ledere (3-faser). I tillegg til N leder, finner du også L Log L3. Type ladekabel med ledere kan lade bilen . Elbiler og ladbare hybridbiler kommer med ladekontakt i bilen i enten type eller type utførelse.


Dette bestemmer hva slags type ladekabel som kan benyttes. Ladekabler type type ladestasjoner, ladestolper, parkeringsur, styling og. Ladekabel som passer til de nye ladestasjonene med Type uttak.


Kabelen passer alle elbiler og plug-in hybrid med Type kontakt. Industrikontakter IEC 6033-pin og 5-pin. Har du elbil, så sørg også for at du har en ladekabel med støpsel til . Ladekabelen passer til alle biler med Typekontakt som Mitsubishi, Nissan, Kia, For Peugeot, Citroen, Toyota og Opel.

Kabelen er dimensjonert for lading opp . Ladekabel Mode Type 16A Meter spiral .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg