mandag 23. april 2018

Telenor ipad

Stadig flere oppdager fordelene med å ha med seg nettbrettet på både lange og korte turer, men det er ikke alltid du har tilgang til trådløst nett. Supertilbud på Apple iPad Air perfekt for deg som vil surfe hvor du vil og når du vil. Det eksklusive og stilrene nettbrettet er Apples største.

Utstyrt med den mest avanserte Retina-skjermen, høyeste oppløsning og kraftig . Magisk og ukomplisert er to ord som er med på å beskrive Apple`s nye iPad. En perfekt størrelse med en livaktig skjerm som viser hver minste . Kraften i iPad Pro måler seg lett opp mot flere av markedets datamaskiner.

Se vores udvalg af iPads og andre tablets. Prøv en iPad Air eller iPad Mini, så er du klar til masser af underholdning og streaming hjemme og på farten. Pad Air er det heftigste nettbrettet du får tak i på markedet i dag.


Les mer om hvorfor du bør skaffe deg iPad Air 2. Pad er et fantastisk verktøy som kan brukes til mye, både på fritiden og til praktiske oppgaver i hjemmet. Apple sine to nyeste iPad-utgaver: iPad Air og iPad Mini 3. Nå kan du bestille dem fra Telenors nettbutikk. Appen gir deg detaljert oversikt over mobilbruken til alle abonnement du administrerer. Du får full kontroll på kostnadene, enten du befinner deg i Norge eller i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg