mandag 16. april 2018

Blå java

Omtale: I 16begynte hollenderne å dyrke kaffe på øya Java i Indonesia. Denne kaffetypen bidro sterkt til å gjøre kaffe populær som drikk i resten av verden, . Apéritifs smakspanel bryner her smaksløkene på vår kjæreste drikk, nemlig kaffe, og kun de rene typene som leveres som . Blå Java har sin opprinnelse fra Indonesia. Navnet kommer av bønnens blålige farge.


Kaffen er av vaskede arabicabønner, som gir en ekstra ren og fin smak. Coop Smak forskjellen er Coops serie med produkter av aller høyeste kvalitet. Hvert enkelt produkt er nøye utvalgt på bakgrunn av definerte . Her er det tydelig smak av markjordbær. Kaffen har god syrlighet og sødme med ren smak.


Den er godt balansert med kraftig aroma som slår . Blå Java Estate er en virkelig klassiker som er elsket av kaffekjennere! Vi har stort utvalg i kaffe løsvekt hele bønner eller malt. Om å tilgi en venn som står i butikkø, og om å huske en urett han har begått.


Skuespillere: Karl Bomann-Larsen, . Varm som helvete, sort som synden, myk som en engel, søt som kjærligheten.

Jeg har jobbet meg igjennom kaffeen til Coffee of the World selskapet, og jeg er mest fornøyd med blå java og den fra kenya. Jeg har nå drukket en del kopper .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg