mandag 2. april 2018

Bærbar cd rom

Data › Datautstyr › Optiske enheterAsus SBW-06D2X-U. USB, Vekt 335g, Blu-ray-leser, CD-brenner, DVD-brenner, Blu-ray-brenner, DVD-ROM, CD-ROM, Skrivehastighet (DVD+R) 8x. CD - ROM-plater er en veletablert måte for å gi musikk og data til bruk på en bærbar datamaskin.

Men det er noen problemer forbundet med å bruke en CD . Viser seg at denne ikke har cd-rom (trodde dette var en selvfølge på alle pc'er idag) så jeg får ikke spilt . Husker du den den store, runde CD-spilleren du hadde i veska når du var på tur? Smarttelefon med Spotify (offline eller online) har for lengst .

På denne siden finner du eksterne CD-DVD ROM-er som passer til din bærbare PC. Står at det ikke er noen optisk enhet på denne. Asus går forresten mer og mer bort fra cd-rom, stort sett R serien og bedre jeg har sett som har . Formatere bærbar uten cd rom - Bærbare datamaskinerinnlegg29. Bærbar-PC uten CD-rom - Maskinen fungerer ikkeinnlegg28. Mini-PC uten CD-rom, skal installere noe, what to do.


Vist du ikke har en pc hvor du kan spille av filmer, spill etc! Du kan tilpasse Dell PCens stasjoner for optiske medier, avhengig av hvilken modell du velger. De fleste leveres med en CD-ROM- eller DVD-ROM-stasjon som .

Dette dokumentet gir løsninger for bærbare datamaskiner . Sjekk vårt utvalg av bærbare PCer og laptoper. Vi har laptops i ulike prisklasser. Prøv vår PC-velger eller se våre mest solgte bærbare PCer. Hvis operativsystemet ikke er installert, kan den bærbare datamaskinen fortsatt være satt opp ved å sette platene i den bærbare CD-ROM-stasjonen og følge . Noen som har bærbar pc fra Dell med lignende problem? Noen ganger vil ikke cd-rom'en løse . Jeg har planer om å kjøpe en nye bærbar pc, men aner ikke hvem jeg skal.


OS, harddisk, cd-rom, lydkort: Alle nye pcer vil tilfredstille disse . Liten og lett med god ytelse; DVD + RW; 8X+RW 6X-RW DVD-RAM 5X; USB 2. Ingen installasjon; Stativ medfølger ikke; Avspilling av CD-er. Liten, tynn og bærbar brenner som du enkelt tar med deg. Lagrer enkelt filmer og musikk på plate.


Skrivehastighet for 8x DVD+R, 8x DVD-R och 6x DVD±-R-DL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg