mandag 23. april 2018

Ps4 kontroll

Dual Shock er den fjerde versjonen av Sonys kontroll og tilhører Playstation 4. Touchpanelet på oversiden er den store nyheten. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Se beste pris på Sony PSDual Shock Kontroll (Original). Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Nacon Revolution Pro Controller PSProff håndkontroll til PlayStation 4. Dualshock USB Wireless Adaptor PC Bruk PS4-kontroll på PC.

PlayStation kontroller - Dual Shock - PS Sort farge. PS4-kontrollerne har imidlertid en helt vanlig micro USB-port, og det gjør at du gjerne må lade den med. Hos oss kan du få Kontrollere levert hjem innen timer.


Jeg er på utkikk etter en billig PSkontroll helst laget av third party. Er ikke så interessert i å gå ut med 5- 6kroner for en ekte Sony . Problem med PSkontroll - Sonyinnlegg31. Gummi på PS4-kontrolleren - Sonyinnlegg9. Dette er de nye proffkontrollerne til PlayStation ITavisenitavisen.


PlayStation snart får to nye kontrollere beregnet på proffspillerne og esportmarkedet.

Har både psog xbox men liker best pskontroller. Få en fordel innen eSport med disse offisielt lisensierte kontrollerne for profesjonell spilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg