mandag 2. april 2018

Hdmi kabel test

Det finnes mange forskjellige HDMI-kabler. TEST: Panasonic Viera TX-P50ST50Y. Har lett etter en god drøfting av hvorvidt det er hørbar og synlig forskjell på uliike hdmi-kabler.

Bortsett fra denne testen som faktisk påviser. Blindtest av hdmi kabler på tvhjelper deg! Temaet HDMI-kabler er noe som opptar svært mange for tiden og debattene raser på mange nettforum. Det vises til x antall tester som .

I dag klarer de fleste seg med billige HDMI-kabler til hjemmekinoen, men hva hvis du skal ha en 4K-TV? Svenske Testfakta har fått laboratoriet Intertek i England til å teste HDMI-kabler. Resultatet er nok spiker i kisten for dem som påstår at dyre . Vår test viser nemlig at en HDMI- kabel til 1kroner gir like gode bilder.


Selv ikke de som selger den dyre kabelen greide å se noen forskjell . Side-by-side comparisons of features and prices of top rated hdmi high speed. If a cable doesn't pass the tests, it cannot legally be sold as an HDMI cable. Spanderer 3kr til en hdmi kabel. Jeg har testet disse og de hvite fucker opp signalet helt mens den svarte Argon .

En HDMI-kabel på två meter kan kosta upp till 2kronor. Men Testfaktas test visar att en kabel för 1kronor fungerar lika bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg