onsdag 18. april 2018

Digitalisering av offentlig sektor

Status digitalisering i offentlig sektor. Regjeringen har tatt initiativ til et offensivt og målrettet arbeid med å fornye, forenkle og forbedre offentlig sektor. Kommunal- og moderniseringsdepartementet har ansvaret for å koordinere arbeidet med digitalisering i offentlig sektor. Effektiv digitalisering av offentlig sektor.


Offentlige tjenester skal oppleves som sammenhengende og helhetlige for brukerne, uavhengig av . Utviklingen av IKT og digitalisering i offentlig sektor går veldig sakte. Kommunene har større problemer enn staten med å tilby avanserte .

Rapporten IT i praksis 20kartlegger bruken av IT i større virksomheter og offentlige Norge. Digitalisering av offentlig sektor går fremover. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Det mangler insentiver til å imøtekomme brukernes behov i offentlig sektor, sammenlignet. Abelia er bekymret for kommunenes svake satsing på digitalisering.


Produktivitetskommisjonens andre rapport kommer med en rekke tiltak for å få fart på digitaliseringen i offentlig sektor. Digitalisering av offentlig sektor bidrar til å forbedre kvaliteten, øke tilgjengeligheten og kompensere for geografiske avstander, sier Tone Mørk, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg