mandag 28. desember 2015

Safari danmark

Nordeuropas største dyre- og landskabspark. Kør frit rundt blandt vilde dyr i naturlige omgivelser. Sjældne træer og blomster, smukke bygninger, Grevindens . BufretOversett denne sidenGIVSKUD ZOO, midt i Jylland - km fra Legoland i Billund.


BufretLignendeOversett denne siden7dyr fra hele verden, zoo og dyrepark, safari i bil, safaribus, kæmpe dinosaurpark. Visit the biggest dinosaur exhibition ever in Denmark. Det er ikke alle som for muligheten til å delta på en ekte afrikansk safari.


Og skogssafarier med elg, reinsdyr og hjort er kanskje ikke så eksotisk . Knuthenborg Safari Park, Maribo: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Knuthenborg Safari Park i Maribo, Danmark på TripAdvisor. Vi er i Ree Park Ebeltoft Safari i Danmark. Men vi kunne nesten like gjerne vært i Serengeti.


Vi har kjørt rundt i en Range rover på savannen . Have a wild time in Djursland's big safari park. Tag familien med i dyrenes verden. I Djurslands store safaripark møder du dyr fra kontinenter i enestående og naturskønne omgivelser.


Tag på safari i Knuthenborg, på junglevandring i Randers Regnskov eller oplev det.

Her er din guide til de mest besøgte dyreparker og zoo'er i Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg