mandag 7. desember 2015

Ekstern mikrofon til iphone

Enten du er journalist på jakt etter en enkel lydløsning for feltintervjuer, eller er foreleser og vil . Bruker den daglig til å gjøre intervjuer med folk.

Men i visse sammenhenger blir det . Bruke headsett som ekstern mikrofon! Mikrofoner for iOS-enheter online på Gear4music. XY gjør en ekstern opptaker overflødig, og er mange hakk bedre enn den . Vi har prøvd Nikon ME- en kompakt ekstern mikrofon som ble lansert. Apogee ONE er en mikrofon og et lydgrensesnitt med studiokvalitet for iPod touch. Qkan brukes med de fleste iOS-apps som støtter lydinngang fra en ekstern mikrofon.


For eksempel kan du bruke standard iOS Kamera app for å ta opp . USB-mikrofoner; Håndholdt opptaker; Opptak med mobiltelefonen. En ekstern mikrofon brukt sammen med mobiltelefonen kan i noen tilfeller duge, men det. Det er en ekstern mikrofon med mulighet for å koble til headset.


Denne minijack-adapteren brukes til å koble til for eksempel en ekstern mikrofon . Men skal du gjøre seriøse lydopptak, er ekstern mik veien å gå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg