fredag 18. desember 2015

Newton rom

Et Newton-rom er et praktisk, spennende innredet og teknologisk velutstyrt undervisningslokale, med fokus på naturfag, matematikk og teknologi. Hensikten med Newton-rom, er å gi barn og unge gode lærings- og mestringsopplevelser med naturfag, .

Rommet er ett av Newtonrom i Norge som ble opprettet for å gi elever et. Newton Energirom Trondheim er et samarbeid mellom NTNU . Newton ENERGI-rom er et spesialinnredet og inspirerende undervisningsrom der elevene gjennom praktiske aktiviteter får gode opplevelser med realfagene. Rommene er trukket frem i stortingsmeldinga ”Verdens fremste sjømatnasjon”. Det bevilges nå 40kr til flere Newton rom og Hunstad har vært inspirasjon . EIDSKOG: De har møtt veggen flere ganger i forsøket på å bygge Newton-rom på Magnor. Nå starter snart byggingen av rommet.


Newtonrommet skal bidra til faglig nysgjerrighet hos elver i grunnskolen, pirre realfaginteressen generelt og styrke kommunens energi- og . Newton-rommet i Hammerdalen er et ledd i en større realfagsatsing i Vestfold og drives av Stiftelsen Realfag Larvik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg