mandag 21. desember 2015

Lithium batteri

Litium-ionbatteri (også kalt Li-ion eller LIB) er en type oppladbare batteri som er blant de mest populære oppladbare batteriene i bærbar elektronikk, som for . Makspower LiFePoutklasser AGM og GEL batterier. Makspower 1AH volt LiFePOBatteri BMS 1Ampere.

BufretLignendeHeter 12Volt 57Ah Lithium batteri med innebygd BMS. Batteriet er helt supert til drift av elektriske påhengsmotorer, og båtmotorer. Kanskje er du intresseert i et 4-pack AA 5V Lithium batterier fra Sunmatic eller et 9V Lithium batteri fra GP? Vi har mengder av billige litiumbatterier å se .

Lithium batteri til solcelle på hytta: Det kan være mange gode grunner til å velge lithium på hytta, vi nevner de viktigste. Vi starter med det mest åpenbare og det . Her finner du lithium forbruksbatterier av aller beste kvalitet. Batterier av typen NiMH har mye dårligere standby- og taletid enn dagens Lithium-baserte batterier, er langt større og er avhengig av to . Lithium-batteriet(LiFePO4),er utviklet og produsert i Europa, med avansert integrert batteri overvåkningssystem. Spesialdesignet for bruk som Service batteri, . Et Li-ionebatteri som skal kunne hurtiglades bør ha en større anode enn katode.


Når batteriet lades, vandrer litium fra katoden tilbake til anoden . To blybatterier er kastet ut til fordel for et moderne litium.

Ett 1Ah batteri før du i realiteten kun bruk 30-Ah ut av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg