søndag 6. desember 2015

Kopimaskin best i test

De beste PC-tilbudene august 2016. Vi har saumfart nettbutikkene og plukket ut de tilbudene vi mener er best. Da er en laserskriver antagelig den beste løsningen for deg.

Vi har også testet multifunksjonsskriver, også kjent som alt-i-ett-skrivere når de arbeider som både skanner, kopimaskin og skriver. Hvilken blekkstråleskriver er den beste ifølge eksperter og forbrukere? Vi har lest alle aktuelle tester og kommet fram til hvilken printer som er best akkurat nå . Prissammenligningstjenestene er de beste stedene for å finne priser på.

Norske og svenske tester finner du i vår testdatabase. TEST: Brother MFC-J4620DW – A3-skriver i A4-drakt. Test: Samsung Xpress C460W: Allsidig fargelaser for de tålmodige. Samsung er på banen med en liten . Det har skjedd mye på blekkskriverfronten siden vi testet modeller for et par år.


Det betyr at de har innebygget skanner og også kan fungere som kopimaskin. Svært utholdende multifunksjonsmaskin - BEST I TEST. Test av trådløse fotoskrivere under 2. De kan skanne inn bilder med god kvalitet, og fungerer også som kopimaskiner.

Fotoene kom alltid blant de tre beste under testen, og ofte på førsteplass. Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. På jakt etter ny printer, kopimaskin, skanner?


Stort utvalg av printer, fotoprinter, skanner og kopimaskiner! Her finner du pc-hjelp, test av pc-er, program- og maskinvare, nyheter og mye mer. Canon Pixma MP6er best i test, men har spennende utfordrere.


Alle maskinene kan brukes som ren kopimaskin. Vil du ha den beste utskriftskvaliteten? Hva som bråker mest kan du i grunnen bare finne ut ved å lese tester.


Den beste skriveren til feriebildene. Vi skrev deretter ut et antall syntetiske testbilder, bilder av natur og dyr samt et . Laserskriver inneholder 1varer. Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker.


I testen ble KYOCERA FS-4300DN sammenlignet med tilsvarende skrivere fra. Best slitestyrke og god motstand mot kulde i. Trenger du printer, skanner eller kopimaskin? Her finner du fotoprinter, printer, skanner og multifunksjonsskrivere for ditt hjemmekontor.


TEST: Trenger du både ny kopimaskin, fax og skanner til hjemmekontoret?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg