onsdag 9. desember 2015

Forskjøvet arbeidstid regler

Forskyving av arbeidstiden innebærer at man flytter på de timene man ordinært skal jobbe en bestemt dag. Tariffavtalen din fastsetter hvilken kompensasjon du . Hvilke regler for kompensasjon gjelder ved forskjøvet arbeidstid?

Hva er forskjøvet arbeidsti når kan det brukes og hvilken godtgjøring utløser det? Det er noen av spørsmålene vi på fylkeskontoret ofte får fra . Varsel om forskjøvet arbeidstid skal så vidt mulig gis dager i forveien, men ikke i noe. Fellesbestemmelsenes regler og begrensninger for dette under overtid.

Spørsmål om arbeidstid som Arbeidstilsynet ofte får. Her finnes informasjon om generell arbeidsti unntak fra reglene og spesielle regler som gjelder for for . Reglene om tidsberegning er utformet i stedet for å fastsette ukentlig kortere . Gjennomsnittsberegning og forskjøvet arbeidstid krever en sentral eller lokal. Det er også regler for hvor mye man kan jobbe i en enkeltuke. Varsel om forskjøvet arbeidstid skal så vidt mulig gis dager i forveien, og aldri. Har ikke en fast stilling men jobber ekstravakter.


Avtale om godtgjøring for forskjøvet arbeidstid. Hovedreglene i KS (gjelder også PBL-A):.

Opprykk skjer etter de regler som er fastsatt for den enkelte lønnsplan. Behovet for å fastsette forskjøvet arbeidstid skal drøftes med de berørte organisasjoner. Kort summert skal du ha tillegg for forskjøvet arbeidstid i tillegg til nattillegg for det antall timer som tilsvarer dagvakt, og overtidsbetalt for de . I år kan slik forskjøvet arbeidstid benyttes fra og med tirsdag 8. Nærmere regler om dette finnes i arbeidsmiljøloven § 10-(2). Er det noen som vet reglene for dette?


Varsel om forskjøvet arbeidstid skal så vidt mulig gis minimum tre dager i forveien, men aldri mindre . Sesongmessig utvidelse av arbeidstiden. Det er adgang til å gjennomsnittsberegne arbeidstiden etter reglene i AML § –. Bruk av forskjøvet arbeidstid - Sykepleien. Forskjøvet arbeidstid avlønnes etter følgende regler:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg