torsdag 24. desember 2015

Minnekort wifi

Minnekort med WiFi gjør et gammelt kamera nymoderne. Siden ikke alle kameraer har innebygget Wifi, finnes det trådløse kort, som. EyeFi var tidlig ute med trådløse minnekort, og med Mobi Pro .

Du får i tillegg minnekort med trådløs tilkobling (Wi-Fi), som overfører bildene dine trådløst fra kamera til PC, nettbrett eller smarttelefon. Transcend minnekort med WiFi er noe nytt som kommer til å være mange folks redning fra kabel jungelen. Med dette kortet kan du få umiddelbar trådløse . Kompaktkamera Systemkamera Objektiv Lys Studio Videokamera Tilbehør Kameraveske Minnekort Stativ Mobiltilbehør Klær Drone.

Sitter og funderer på og sette inn ett minnekort med wifi i kamraet for og kunne laste bilder til pad'n når Jeg er på farten for og slippe og styre . I jakten på en trådløs verden bidrar nå Transcend med to nye Wi-Fi SD minnekort, med en kapasitet på og GB. Eye-Fi er et genialt minnekort som gjør fotografering på farten til en helt ny. Dette er en produsent av minnekort som har bygget Wi-fi - altså . Sammenlign priser på Transcend WiFi SDHC Class 32GB Secure Digital-kort (SD).


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Sammenlign tilbud på Wifi minnekort i kategorien Minnekort fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg