torsdag 31. desember 2015

Moms på tjenester i norge

Merverdiavgift er en avgift vi betaler når vi kjøper varer eller tjenester. Drift › Skatt og avgift › Innberetning av mvaBufretLignendeStaten krever inn merverdiavgift på salg av varer og tjenester som blir solgt i Norge. Det finnes imidlertid tjenester som er unntatt fra beregning av merverdiavgift, .

Innovasjon Norge gir lokale ideer globale muligheter. Moms (merverdiavgift, mva) er en avgift på kjøp og salg av varer og tjenester. Gå til Norge - I Norge i 20er den generelle satsen for merverdiavgift , for. Alle som selger mva pliktige varer og tjenester må kreve inn mva på vegne av.


Leverandøren skal ikke fakturere deg for mva da du skal betale mva i Norge. Varer som allikevel beregnes moms på er legemidler, tobakkvarer og. MVA som utløser momsplikt: Selger du tjenester eller produkter som leveres. Salg av varer og tjenester til utlandet kommer i kategorien nullsats, altså at det det ikke er.


Moms og salg av fjernleverbare tjenester i Norge. Regjeringen ønsker på sikt å innføre moms på finansielle tjenester. Kjøper du programvare eller andre elektroniske tjenester via nett fra utlandet. Se hvor mye merverdiavgiften blir i ulike lan inkludert Norge.


Dette er en indirekte skatt som pålegges ved omsetning av de fleste varer og tjenester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg