fredag 18. desember 2015

Ikt drift

Enhet for digitale driftstjenester har ansvar for IT-drift av alle kommunale enheter; infrastruktur, fagsystemer, databaser og lokalt IKT-utstyr (PCer ol). FITS (Framework for ICT Technical Support) er et rammeverk for IKT-drift i skolen. FITS er inspirert av ITIL, et utbredt rammeverk for drift av IT-systemer basert på .

IKT-tjenestene som tilbys elever og ansatte? IKT-tjenester som er tilpasset skolens behov? Kongsbergregionen IKT Drift (K-IKT) ble etablert 01. Det er ansatte i K-IKT som har ansvar for drift av all .

Prosjektmandat videreføring av prosjekt IKT Drift. Prosjektmandat videreføring av prosjekt IKT Drift Prosjektbeskrivelse forlengelse IKT Drift v1-1. Avdeling: Organisasjonsavdelingen . Oppgaver som innkjøp, utlån, drift av møterom, . Arbeidsgruppa for IKT-drift koordinerer arbeidet med å gi ansatte og studenter tilgang til felles IT-tjenester, til riktig tid og med god sikkerhet, slik at overgang til . En IKT-servicemedarbeider jobber med drift og vedlikehold av nettverk og software, i tillegg til brukerstøtte og service.


Kripos har nasjonalt ansvar for å legge til rette for avlytting av telefoni- og datakommunikasjon for norsk politi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg