onsdag 30. august 2017

Viaplay logg inn

Lei filmer på nettet og se live sport som Champions og Premier League. Viaplay har alle TV-serier og kanaler på nettet. Se filmer på nettet og se livesport som Champions og håndball.

Viaplay har TV-serier og barnefilmer på nettet. BufretLignendeViaplay bruker cookies. Når du bruker vår webside godkjenner du det, så les. Skriv koden du fikk her: Har du ingen Viaplay-konto?

Gå til Instillninger i din Apple TV og velg “Logg inn på Viaplay”. Velg det innholdet du vil se på og trykk “spill av”. Har du kjøpt en Viaplay-pakke via Apple . Slik logger du deg på Viaplay gjennom Canal Digital.


For å få tilgang til Viaplay på web må du opprette en bruker. Gå til Viaplay og følg instruksjonene. For å registrere deg trenger du NextGenTel-kundenummeret.


LES OGSÅ: kjekke triks til deg med . Med Viaplay kan du streame serier, film og sport online på din datamaskin, smarttelefon, nettbrett eller spillkonsoll.

Nettjenesten Viaplay er inkludert i ditt abonnement, som betyr at du kan se TV når og hvor du vil! Kundar med Viasat abonnement: du får same innhaldet i Viaplay som du har i. Du må aktivere Viaplay (sjå instruksar over) før du kan logge inn på app-en!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg