fredag 18. august 2017

Talkmore bankid

Nå får du bankID på mobil kostnadsfritt hos Talkmore. SMS og MMS; Ring gratis til Talkmore-kunder; Gratis BankID på mobil. Fri Tale, SMS og MMS; Gratis BankID på mobil; For deg som ringer mest.


Og Sparebank 1-kunder med smarttelefon slipper kodebrikke. BankID på mobil for Min Samsung android mobiltelefon med SIM-kort og abonnement fra Talkmore sluttet å funke i dag. Vil bli kunde hos Talkmore, men kan jeg hente SIM. Kostnader ved bruk av BankID på mobil.


BankIDBufretLignendeLøsningen er utviklet gjennom BankID Samarbeidet, som er et samarbeid. Jeg har prøvd i hele helgen og idag med å fylle på tlf min og bruker bankID på mobilen. Får plottet inn passordet på mobilen men kommer ikke . Med BankID Mobil kan du enkelt logge inn i nettbanken, betale regninger eller handle på nett uten at du trenger å benytte kodebrikken din fra banken - alt du . Det er teleleverandørene som avgjør om de vil tilby BankID på mobil til sine kunder.


Foreløpig er det kun Telenor, Djuice og Talkmore som tilbyr BankID på mobil . Dersom du ikke har tilgang til din datamaskin har du muligheten til å logge deg inn på nettbanken og MinSide med BankID på mobil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg