torsdag 17. august 2017

Ikea batterier

Det er ingen grunn til å reise på butikken når fjernkontrollen til TVen går tom for batteri, når du har oppladbare batterier og batterilader hjemme. IKEA - ALKALISK, Alkalisk batteri, Alkaliebatterier har lengre levetid og er et miljøvennlig alternativ til andre batterier. IKEA - LADDA, Oppladbart batteri, , Du kan bruke disse batteriene til alle slags produkter.

Batterier med lav energikapasitet (lavt mAh-tall) er spesielt nyttige til . IKEA - ALKALISK, Alkalisk batteri, Du kan bruke batteriene i alle slags produkter, som MP3-spillere, fotoapparater, leker, klokker og fjernkontroller. Hos Elkjøp må du ut med kroner for en firepakning med Duracell Plus AA-batterier, noe som betyr at du betaler 1kr per batteri. Vi har testet AA- og AAA-batterier.

Her viser vi resultatene på AA-batterier. Test: Vi har testet batterier= Test av batterier . Se etter denne gule batteripakken neste gang du er på IKEA. Den inneholder det beste batterikjøpet du finner. Batteriene er spesiallaget for IKEA av tyske Varta.


Selv om både mobiltelefoner, radioer og mye annet i dag går på oppladbar strøm, er det fortsatt mange produkter der det er mest . Hei, jeg tenkte å investere i oppladbare batterier, men kan ikke så mye om. Ikea sine batterier har ca restkapasitet etter mnd lagring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg