fredag 4. august 2017

Mail luxstyle no

Foretaksregisteret NO 979MVA Vi foretrekker e-post. Vi ønsker igjen å takke deg for din bestilling hos LuxStyle NO. Lux International Sales ApS eier og driver LuxStyle NO.

For å betale med faktura må Du ha fylt år. Vi følte at det manglet en skikkelig jentebutikk på nettet som selger kvalitetsvarer billig. Derfor har vi stiftet LuxStyle NO.


Skriv en anmeldelse av Luxstyle nå.

Våre kunder vil ikke lenger måtte betale toll, og vi har fortsatt. Våre kunder vil ikke lenger måtte betale toll, og vi har fortsatt . Jeg bestilte et mobildeksel derfra, men har aldri fått det… Lurer på hva jeg skal gjøre. Du bedes altid vedlægge dit ordrenummer når du tager kontakt med os.


Jeg har vært i kontakt med de på mail og . LuxStyle delivers products without an order. Luxstyle with the ECC-office in Denmark. Currently we have no possibility to share Luxstyle cases with ECC Denmark. So it appears to be more legit than the common scam.


However, this domain is owned by a Danish . Er det noen som har bestilt nor fra Luxstyle? Jeg har sendt to mail til de med spørsmål om hva som skjer og har ikke fått svar! Det tidligere selskapet LuxStyle, som selger slankebelter og kremer, fikk nesten 2henvendelser i fjor.


Det er mer enn møbelgiganten IKEA, . Once again thank you for ordering from LuxStyle International.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg