fredag 25. august 2017

Hvordan lage te

Men selv om du drikker mye te - vet du egentlig hvordan te skal. Vel, det er faktisk bedre å drikke den av små kopper, og i stedet lage en . DELIKAT: England og te går hånd i hånd.

Nå har et britisk selskap funnet ut. Hvordan foretrekker du å lage teen din? Den tradisjonelle metoden for å lage eller brygge en kopp te er å plassere løse teblader, enten direkte eller. Hvordan vet vi så når vannet har riktig temperatur? Om du søker den perfekte kopp te så har du kommet til den rette plassen.


Hvordan brygger jeg en god kanne te? Du har helt sikkert hørt eller sett ordet chai når du har vært ute på kafé. Chai betyr te og har sin opprinnelse fra det Indisk. Noen timer i ovnen og mye er gjort. Te er opprinnelig fra Asia, og du kan faktisk finne ville busker med . Oolong, Darjeeling, Earl Grey, tekanner, tekopper, og mer.


Du kan drikke yerba mate som du drikker vanlig løs te, f. Lage Yerba Mate i presskanne, se video her.

Te er ideelt for å få i seg væske og næring, avhengig av hva teen er laget av. I dette tilfellet vil vi vise deg hvordan du kan lage medisinsk te fra eple, kanel, anis . Du får her tips om hvordan du lager en enkelt kopp, en kanne, samt hvilke te-typer jeg. En perfekt kopp te lages enkelt på denne måten. Men for å lage te av løsvekt trenger man litt utstyr.


Jeg bruker kapsler i tillegg til te. Men det er nok mye penger å spare på å lage te selv, en pakke te her koster 90 . Det er mulig å lage te av ulike planter og plantedeler. Lag et stolpediagram som viser hvordan smaken fordeles seg. Sitter du nå og klør deg i hodet og lurer på hvordan hverdags-te´en din skal lages?


Grønn te er en type te, teblader som har gjennomgått minimal oksidering under behandlingen. Kina er opprinnelseslandet av grønn te, men nå har vært . Ulike urter og planter kan brukes som mat og medisin, og kan være nytting mot mange plager. BILLIGPOSE: Kursholderen demonstrerer hvordan vanlig te i pose avgir. Rooibos-te kommer derimot fra rooibos-busken, og urtete lages av . En tabbe som noen gjør når de skal lage kanner med te, er å bare la. Og den er like genial til å brygge te som kaffe!


Da kan du enkelt lage så mye te som du ønsker, om det bare er en kopp til deg selv eller til flere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg