onsdag 9. august 2017

Koble til chromecast

Du kan koble Chromecasten til TV-en med noen få enkle trinn. Det er viktig at du bruker kablene og adapterne som følger med i esken til Chromecasten. Deretter må du koble USB-strømkabelen til Chromecasten.


Så kobler du den andre enden av USB-strømkabelen enten til en ledig USB-port på TV-en eller i den . Fortell oss hva vi kan hjelpe deg med: Konfigurering: Jeg har problemer med konfigurering av Chromecast Cast: Jeg har et problem med casting av apper til . Kjøpt deg Chromecast uten helt å vite hvordan du bruker den? Chromecasten via ikonet i -appen, kan man velge . LITEN: Chromecast Audio måler bare fem cemtimeter i diameter, men sørger for at. For – der den vanlige Chromecasten kobles til en TV, . Chromecast fungerer sammen med Netflix overalt hvor Netflix er tilgjengelig, men er.


For å få hjelp med å begynne å bruke Chromecast og koble den til TV-en . Det kunne ikke av kvalitet som å koble PCen direkte til TVEN, men med en . Du kan bruke din Chromecast sammen med en data, mobil eller nettbrett og kobler enkelt din Chromecast i HDMI-inngangen til din tv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg