fredag 18. august 2017

Canon fjernutløser

Canon Fjernkontroll RC-er en enkel, trådløs fjernutløser som kan benyttes med flere forskjellige digitale speilreflekskamera fra Canon. Se beste pris på Canon Fjernkontroll RC-6. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Se beste pris på Canon TC-80NFjernutløser. Vi har et stort utvalg av fjernkontroller og trådutløsere til Nikon, Canon, Sony, Pentax. Fjernutløser med en rekkevidde på meter.

Tar bilde med en gang, eller med sekunds utsettelse. Jeg har et Canon eos 1100d kamera,og har en trådløs fjernutløser kjøpt fra ebay. Det er ikke dyre saken, men den skulle være kompatibel . Fjernutløser med funksjoner for lange eksponeringer eller intervallfotografering. Telleverket kan stilles fra sekun til timer, minutter og 59. Enten du filmer for glede eller fortjeneste, gir Canon EOS digitale speilreflekskameraer og kompakte systemkameraer muligheter til å være kreativ.


Søk etter Canon Fjernutløser på Kelkoo Norge. Finn tilbud på Canon Fjernutløser og sammenling pris fra flere nettbutikker, les produktvurderinger, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg