onsdag 26. juli 2017

Ispose gjenbruk

Posen kan brukes til både nedkjøling og oppvarming. Gel-massen gir optimal og langvarig effekt. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp.

Gelemassen gir optimal og langvarig effekt. Gelmassen gir en optimal og langvarig effekt. Kjøp Ispose Noraid stk hos Vitusapotek.


Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.

For hurtig nedkjøling og rehabilitering av skader. Engangsispose for hurting nedkjøling og rehabilitering av skader på ben og . En gel ispose består av en heavy-duty, lekkasjesikker polyuretan pose fylt med. Sluttproduktet skal være en slushy blå ispose som vil myke opp og har en gel-lignende kvalitet til det. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Snøgg isposer kommer i to størrelser, small og large.


Hot Cold Therapy pack kan brukes varm eller kald. Du kan lage en tilpasset-fit ispose med vanlige husholdningsartikler som rivaler noen. Lag en fast, spesialtilpassede gjenbruk ispose ved gjennomvåt en ny .

En kald kompress, eller ispose, er en enhet eller wrap som kan plasseres over en. Mueller gjenbruk varme og kuldepakning. Ofte er det bare en finger som skal kjøes og da er det nok med en liten ispose.


Ved uttak av store antall kan den . Vi har de universelle kalde wraps og generell gjenbruk kalde omslag at du trenger! Slitesterk, lett og billig, disse ispose produkter er ekstremt allsidig. Her snakker vi skikkelig #gjenbruk !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg