tirsdag 25. juli 2017

Topp 10 brettspill

Det populærvitenskapelige ungdomsprogrammet på NRK har vel hatt et brettspill tidligere også, uten at vi i BSG har vært borti det. BARNESPILL: FAMILIESPILL: SELSKAPSSPILL: Spinderella_box, Takenoko_box, codenames_no. Et herlig, nyskapende spill hvor en bruker .

VG gir deg de beste hit'ene på brettspillfronten. Antall kommentarer på artikkelen (VG Nett) 04. Her er ekstra underholdning til romjulen og hele 2012.


For de som ikke liker å springe rundt på en dataskjerm å skyte så blodet spruter, lever fortsatt brettspillene i beste velgående.

Det er påske og det er på tide med en topp liste i beste Dice Tower stil. Påsketid er brettspilltid og for mange betyr det frem med Monopol og . Har du noen gang lurt på hvilke fem spill jeg liker best akkurat nå? Vi begynner med femteplassen og jobber oss . Hardtslående damer og tøffe eventyrere – 20ser ut til å bli et heftig spillår. Se beste pris på Idiotkunnskap brettspill.


Specs: Brettspill, Fra år, Antall. Jeg har en venn som ikke er spesielt brettspill-interessert. Dette er definitivt en av Topp favorittene i spillegjengen vår:).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg