fredag 7. juli 2017

Beste høyttalere

Høyttalere er igjen den største produktkategorien i kavalkaden – og den som utløser flest priser. Når du skal kjøpe høyttalere har du et hav av muligheter. Ingen annen kategori har så mange kandidater.


Høyttalere til hi-fi bruk kommer i alle størrelser og prisklasser. Potente gulvhøyttalere vil gjerne ha litt luft rundt seg for å yte sitt beste. På denne siden samler vi trådløse høyttalere som vi ser får gode tester i fagblader eller på nett.


Hos Spaceworld Soundgarden er vi eksperter på høyttalere, og er stolte av å kunne levere noen av markedets absolutt beste høyttalere.

Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå igjen. Den samlede testscoren viser at Audio Pro Addon Ter best i test. Gulvstående høyttalere plasseres direkte på gulvet, uten stativ. Markedets beste og mest eksklusive høyttalere finnes i denne kategorien. I denne Bluetooth høyttalertesten ser vi nærmere på de beste Bluetooth-høyttalere på markedet akkurat nå.


De er svært populære og blant de . Vi har plukket med oss tre virkelig voksne Bluetooth-høyttalere fra. Stereo uten brukbart fokus på instrumenter og vokal, og uten grei rom-illusjon har jo aldri vært spesielt morsomt. Når bare det beste er godt nok: Geir Fredriksen utvikler høyttalere hjemmefra i Inderøy.

Her med en buet Line Source-utgave i akryl. Disse høyttalerne forsøker å gi lyd i høyden med innebygde Atmos-kanaler. De nye elementene holder hva de lover, og kabinettene er blitt enda en klasse opp.


Med modellen 8Dhar BW laget en høyttaler som . Dette blir omtrent som å anbefale den beste bilen til under 3000. Er for min del utrolig godt fornøyd med et par Patos høytalere. Bruk en lydplanke, en trådløs høyttaler, AV-mottaker, HIFI lyd avhengig av hva som passer best for deg.


Alle nye produkter fra Yamaha har MusicCast system. For jeg mener at de “beste” (og dyreste!) høyttalerne fortsatt gjør mye feil. Men denne gangen vil jeg fokusere på det nokså ulne begrepet . MARINE Beste Høyttalere-Kjøp Marine Media Receiver,høyttalere, subwoofer , LCD -TV på Importpris.


Vi tester PC-høyttalerne som lover å levere skikkelig hifi-lyd på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg