torsdag 13. juli 2017

Computas

Vi er ledende innen Fagsystemer, Apps og Mobil, Compliance-systemer, Intranett, med mer. Besøk vår nettside for mer informasjon. Computas AS er et norsk IT-konsulentselskap som ble dannet av ansatte i dataavdelingen i Det Norske Veritas i 19under navnet Computas Expert Systems .

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Computas er et europeisk løsninghus som leverer tjenester og. HR direktør Christine Langbråten og administrende direktør Trond Eilertesen i Computas.


Kontaktinformasjon for Computas AS avd Stavanger Stavanger, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Vi leverer tjenester og løsninger innen arbeidsprosesser og samhandling. Kjernekompetansen vår er systemutvikling, arkitektur og.

Finn ut mer om hvordan det er å jobbe i Computas AS. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Se hvem du kjenner hos Computas AS, dra nytte av ditt . Computas er et løsningshus som lever av å skape resultater for kundene ved å utvikle bransjeledende løsninger.


Vi leverer IT-prosjekter som lager . Computas ble etablert i 198 og har i dag 2medarbeidere fordelt på våre kontorer i Oslo, Stavanger og Bucuresti. Kjernekompetansen vår er systemutvikling, . Vi ser etter en strategisk sterk og tech-interessert markedssjef som vil få det overordnede ansvaret for markedsarbeidet til selskapet. Computas støtter helhjertet Oda-Nettverk, og vi er imponert over det arbeidet som her legges ned for å fokusere på kvinners mulighete. Computas is a Norwegian IT consulting company that provides services and solutions for business processes . Computas er et norsk IT- konsulentselskap som leverer tjenester og løsninger innen arbeidsprosesser og samhandling. Dale Carnegie Training samarbeider med store, mellomstore og små bedrifter for å bidra til at de når de resultatene de ønsker.


Andre person entall indikativ presens av computar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg