torsdag 27. juli 2017

Kjøp monopol

De fleste kjenner spillet Monopol! Her er veien til suksess å velge de riktige investeringene til rett tid. Kjøp monopolspillet på nett og sammenlign priser på . Monopol Brettspill er det klassiske spillet om rikdom og eiendommer.


Begynn spillet fra det berømte START-feltet, kjøp eiendommer og bygg hus og hoteller . Beveg deg rundt på brettet mens du kjøper og selger eiendom og bygger hus og hoteller. Det dreier seg om å gjøre forretninger med.

Sammenlign priser på Hasbro Monopoly: Millionaire Brettspill. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Sammenlign priser på Parker Brothers Monopoly Brettspill. Sammenlign priser på Hasbro Monopoly: Elektronisk Bank Brettspill.


Hos BR har vi et stort utvalg av Monopoly produkter - Fri frakt ved kjøp over 4kr. Handle online, bytt i alle butikker! Monopol junior Disney Frozen - norsk versjon.

Monopoly - ultimate banking edition. Slik får du monopol: Spillets eske. En kombinasjon av taktikk, strategi og flaks har gjort at jeg har spilt monopol . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Specs: Brettspill, Antall spillere (minimum).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg