fredag 21. juli 2017

Hvordan lage wienerpølser

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle måtte skrive ned hvordan man trekker wienerpølser riktig men det trengs visst etter at jeg fikk noen spørsmål om. Hvordan koke pølser uten at de sprekker? Få eksperttipsene for perfekt resultat til den store pølsefesten på 17.

Den beste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som . Ingen som vet hvordan man lager Wienerpølser? Kjøpe den type baconpølser de har på bensinstasjoner.

Tips til tilberedning av Wienerpølser? Slik lager du perfekte pølser - Aperitif. Her får du alle de gode triksene til hvordan du blir en skikkelig. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som virkelig er ferske, og smaker som pølser skal smake.


Alle liker pølser, og å lage dem selv er ikke så vanskelig som du tror. En pølse består i grunn bare av kjøtt, salt og krydder, og det er ikke . Finnes det ikke en pølsemaker der du bor? Lei av å kjøpe fabrikkproduserte pølser?


Vi viser deg hvordan du kan lage dine egne pølser.

Kok opp vannet og skru ned varmen før du legger pølsene i. Du kan eventuelt bruke et steketermometer for å kontrollere temperaturen i vannet. Kokk Sebastian Myhre (30) viser deg hvordan du stapper pølser i. Det finnes uendlig mange morsomme måter å lage pølser på, og her skal .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg