mandag 21. november 2016

Telenor sikker mobil

SikkerMobil: Lås mobilen - etter at du har mistet den. Hvis du er uheldig og mister mobilen, kan du med SikkerMobil når som helst sperre eller slette innholdet på . Med SikkerMobil kan telefonen eller nettbrettet når som helst sperres eller innholdet slettes.

Tjenesten er inkludert i alle Fri+ abonnement. Mange er ikke klar over hvor dårlig sikret en del populære nettsider er. I dag må du ha et trent øye for å se om du er på en sikker tilkobling.


SikkerMobil bidrar til å sikre brukerens data på mobiltelefonen og nettbrett.

Alt innhold på en stjålet eller mistet mobiltelefon kan slettes når som helst ved å ringe . Telenor mener tiden er kommet for å sikre din mobiltelefon og ditt. Med Sikker surf vil Mitt Telenor varsle hvis du surfer på websider som er . Denne tjenesten forutsetter et bedriftsabonnement fra Telenor og at tilleggstjenesten SikkerMobil er aktivert (inkludert i Fri+). SikkerMobil bidrar til å sikre dine . Skulle du være så uheldig og miste mobilen, kan du med SikkerMobil sperre eller slette innholdet på den ved å kontakte Telenors døgnåpne . Telenor har stor fokus på sikkerhet.


Sørg for sikker avhending av gamle mobiler. SikkerMobil is a security service from Telenor that requires that you have an enterprise mobile subscription from Telenor Norge.

Telenor lanserer i disse dager en ny sikkerhetspakke for barn – SikkertBarn. Pakken er en gratis tilleggstjeneste for Telenors mobilkunder, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg