mandag 14. november 2016

Hsh entreprenør as

Nye Solrike hjem til salgs på SportyLauvåsen! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. HSH Entreprenør, Kristiansan Norway.

HSH Entreprenør er et mellomstort entreprenørfirma med base. Kontaktinformasjon for HSH Entreprenør AS Kristiansand S, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. HSH Entreprenør i Kristiansand er en tradisjonsrik og robust aktør innen utvikling og bygging av bolig- og næringsbygg.


HSH Entreprenør AS søker betongarbeidere HSH Entreprenør.

Hsh Entreprenør AS har besøksadresse Markens gate 4 46Kristiansand S. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen Oppføring av .

HSH Entreprenør AS søker driftsleder til serviceavdelingen for HSH Entreprenør AS HSH Entreprenør AS i Kristiansand er en tradisjonsrik og robust aktør innen . HSH Entreprenør AS i Kristiansand er en tradisjonsrik og robust aktør innen utvikling og bygging av bolig- og næringsbygg, og har i tillegg. Besøksadresse, Markensg 4 Kristiansand. Postadresse, Markensgate 46Kristiansand. Daglig leder i HSH Entreprenør Svein Resmann ser positivt på 2017. De har nylig inngått kontrakt med rekruttering- og utleiefirmaet Jobzone . Her finner du informasjon om ledelse og styret i HSH entreprenør AS.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Bedrift underlagt HSH ENTREPRENØR AS . Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. Greencarrier Shipping Logistics AS.


Det er for tiden ingen ledige stillinger . HSH er et mellomstort entreprenørselskap lokalisert i Kristiansand. Prosjektene våre spenner fra eneboliger og leilighetsbygg til offentlige instit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg