fredag 11. november 2016

Pls kabel

Produktspesifikasjoner: Spenning: 12-300V Varmebestandig opp til 90º Tverrsnitt: 2xmm² Kappe: PVC Lengde: 10m Leder: Mangetrådet, . Banalt spørsmål: Hvorfor bruker vi PLS-kabel (eller annen kable som tåler grader) til downlights? Antar at det er pga en vurdering av . Er det absolutt krav til plsved installering av downlights kasser? Så du må nok ha en kabel som er varmebestandig. PLS-downlightskabel Lavvolt tvillingledning PLS 12-500V Bruksområde:. Kabelen er dobbelt isolert , varmebestandig opptil 90º.


Downlightkabel PLSx mm² ANTI TWIN 100meter. Bevegelig dobbelisolert plastklabel som brukes på både primær og sekundærsiden av trafoen til lys og installasjons-system. Konstruksjonen sikrer at kabelen kan brukes direkte i trekkavlastet utstyr uten ekstra beskyttelse jf.


Løsningen er for innendørs fast forlegging og brukes . Toledet varmebestandig kabel for installasjon av downlights.

PLS TP2X5MMFR HVIT TK DRAKA Kappes i meter. Autorisert elektrisk installasjonsfirma i skipsbransjen. Eneimpotør i Norge for fabrikken SEEMATZ i Tyskland som produserer lyskastere, dekkslys, m. Hva slags Kabeltype kan man bruke til downlights? Hvis man ikke bruker det men bruker plshva med jording da?


Men såvidt jeg kan se, så er dette en vanlig kvadrat kabel som er litt slappere i. Del to: noen som vet hvor man får tak i billig PLS kabel? Hva er forskjellen på TPog PLSkabel? Varmebestandig PLS +105°C er en oval montasjekabel med fåtrådet kobberledere; Kan brukes for flyttbare apparater i. PLS er en graders enkeltisolert tvillingkabel for bruk i downlightanlegg. Kabelen er konstruert for å tåle de temepraturer som kan opptre i . Sammenlign tilbud på Pls kabel i kategorien Elektromateriell fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Elektromateriell ved hjelp .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg