onsdag 2. november 2016

Du ska få en dag i mårå

Lyrics for Du Ska Få En Dag I Mårå by Alf Prøysen. Det var en liten gutt som gikk og gret og var så lei. Hæin skulle tegne Babylon, men lærer.

Du skal få en dag i mårå som rein og ubrukt står med blanke ark og fargestifter tel. Alexander Rybak Katrine Moholt Du ska få en dag i mårå Allsang på Grensen, 4. Tekst: Alf Prøysen Musikk: Otto Nielsen. DET VAR EN LITEN GUTT SOM GIKK OG GRET OG VAR SÅ LEI.

Lyrics to song Du ska få en dag i mårå: Det var en liten gutt som gikk og gret og var så lei Hæin skulle tegne Babylon, men læreren sa nei, hæin ø'la hele . Refr: Du ska få en dag i mårå som rein og ubrukt står, med blanke ark og. Og om du itte greie det og æilt er like trist, så ska du høre suset over furua som sist,. Tango for to; Helene Harefrøken; (For her er det) Solskinn og sang; Duett i Småland; Sulua spår; Lille vakre Anna; Du ska få en dag i mårå . Du ska få en dag i mårå, som rein og ubrukt står.


Du ska få en dag i mårå som rein og ubrukt står, med blanke ark og farjestifter tel. Og da kæin du rette oppatt æille feil ifrå igår og da får du det så godt i mårå .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg