mandag 14. november 2016

Berømmelse

Informasjon om berømmelse i gratis engelsk online ordbok og leksikon. Finn synonymer til berømmelse og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett.

Verbal noun to berømme (“praise, extol”), from Middle Low German berōmen. Herostratisk berømmelse oppnår en ved å utføre en vederstyggelig (ufyselig, grufull) handling og få navnet sitt knyttet til denne. Uttrykket stammer fra oldtidsbyen . Oversettelse av 'berømmelse' til spansk i norsk-spansk ordbok - Flest oversettelser, helt gratis.

Artemis-tempelet i Efesos, ofte nevnt som ett av verdens syv underverker, kun for å bli berømt og få . På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om berømmelse og mer enn 11andre emner. Oversettelsen av ordet berømmelse mellom norsk, engelsk, spansk og svensk. Mens berømmelse kan øke dødsrisikoen for musikere, trolig på grunn av en rock 'n' roll-preget livvstil, så er ikke risikoen begrenset til alderen år, sier . Berømmelse Synonymer: Berømmelse, Anseelse, Kjendis, Merk, Anerkjennelse, Publisitet, Primærfaktor, Popularitet, Status, Beryktet, Eminense, Prestisje, .

For år siden var Georgie Fame nr. Han er fortsatt ute og spiller, nå med to konserter i . Daniel Kehlmann ble for alvor en stjerne på den internasjonale litteraturhimmelen med den . Noen ganger går higen etter berømmelse litt for langt. For dager siden - Slike fredagspølser får du berømmelse for. Pølser er hot som bare det på byen. Med denne oppskriften skaper du bystemning hjemme i egen . Svar til NORSK FILOSOFISK TIDSSKRIFT: Herman Cappelen mener en god filosof er en berømt filosof, skriver Truls Wyller.


Søgning på “berømmelse” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Mange barn i Norge drømmer om å bli stjerner. Du har nådd suksessens høyde i det øyeblikk du ikke lenger er interessert i penger, komplimenter og berømmelse. Australsk gitarvirtuos: - Ikke på jakt etter ære og berømmelse.


VG Nett) De er vant med at folk snur seg etter dem på gata. Men nå kjemper ni norske hunder om virkelig berømmelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg