onsdag 30. november 2016

Pa4 spill

Kjøp PSspill i norges største nettbutikk for spill. Eksklusive Collector's Edition og bonuser når du forhåndsbestiller. BufretLignendeKjøp digitale Playstation spill på CDON.


COMVed kjøp av et digitale Playstation produkt får du tilgang til en kode via mine sider på CDON. BufretLignendeDe aller beste spillene som er tilgjengelige nå, eller som snart kommer til PlayStation 4. Kalenderen viser kun norske utgivelsesdatoer. Disse vil i mange tilfeller avvike fra både amerikanske og britiske. Spill - PlayStation The Rooks Edition gir deg mye ekstra innhol inkludert ekstra oppdrag, eksklusiv samleboks og en illustrerende kunstbok. Her listes spillene til PlayStation som er neste generasjon av PlayStation etter PlayStation 3. Eksklusive titler som er inkludert er bl a: Killzone: Shadow Fall og . Var så heldig og fikk Playstation av dama til jul!


Tenkte dermed at jeg skulle få tak i spill vi kan spille sammen på samme maskin og . Spill PlayStation The Rooks Edition gir deg mye ekstra innhol inkludert ekstra oppdrag, eksklusiv samleboks og en illustrerende kunstbok. Vi har et solid utvalg av de mest solgte spillene til PS4. Finn frem til siste versjon av ditt favorittspill, eller beveg deg inn i et nytt spillunivers og bli en vinner i en . Leter du etter norske anmeldelser av PS4-spill?

Vi har samlet alle disse og viser deg alle de beste spillene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg