onsdag 2. november 2016

De tøffeste gutta bok

Veien til film Romanen De tøffeste gutta kom opprinnelig ut i 2003. Boka har kommet i en rekke opplag gjennom årene. Sånn har det alltid vært, og det er egentlig både greit og riktig, tenker Modulf.

Noen må jo ta støyten, og Modulf føler at han er sterk nok. De tøffeste gutta er en norsk barnefilm fra 20regissert av Christian Lo. Handlingen bygger på boka De tøffeste gutta skrevet av Arne Svingen og utgitt første . Og han er jo grunnen til at Frank og Jørgen er de tøffeste gutta på skolen.

Modulf blir dyppet i do, får kokos med sandpapir og må bade i . De tøffeste gutta er en helt rå historie om det å være annerledes. Jeg likte den fordi det er en veldig viktig bok som gir mening! De tøffeste gutta er basert på Arne Svingens bok med samme tittel fra 2003.


Siden bokdebuten i 19har Svingen vært en av våre fremste . Filmversjonen av Svingens bok er produsert av Christian Lo, som tidligere har laget. De tøffeste gutta er basert på en bok skrevet av Arne Svingen. De tøffeste gutta er en actionfylt komedie og familiefilm om Modulf som tror han er en slags superhelt - og vinner av publikumsprisen på Barnerfilmfestivalen i . Modulf er grunnen til at Frank og Jørgen er de tøffeste gutta på skolen.

Boken har mange vendinger, og jo nærmere bursdagen blir, jo mer spennende det blir. Det er Arne Svingens faste forlag, ABC, som har kjøpt rettighetene til boka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg