mandag 7. november 2016

Bluetooth fm sender bil

Belkin CarAudioConnect FM Bluetooth. FM-sender til bilen med mediespiller. FM-sendere er vanligvis batteridrevet, men det finnes også modeller som er drevet av 12V-uttaket i bilen (sigarettenneruttaket).

Kjøp i stedet en radiosender som du enkelt kobler til f. Kitsound FM-sender til bil (sort) - Kitsound car FM-sender kommer med 3. Senderen får strøm via bilens strømuttak. Vil du bruke mobilen som musikkspiller i bilen?

Det betyr at du ikke trenger en egen FM-sender for å overføre lyden fra telefonen til bilradioen. Så lenge Bluetooth er aktivert på både stereo og mobil vil de som regel koble . Bluetooth FM-transmitter Dobbel USB-billader BT- Svart. Forever TR-3Bluetooth FM-sender Dobbel USB-billader.


Lengter du dessuten etter en smidig handsfreefunksjon i bilen? Da må du teste Hamrons FM-sender med bluetooth! Denne FM-senderen kobles til bilstereoen . FM-senderen fungerer som en batterilader samtidig som musikken sendes på valgt frekvens.


Lader kun apparater som krever maks.

Bluetooth, FM sender og Car-kit telefon i en og samme enhet! Hør musikken din fra mp3spilleren via radio og snakk i telefonen . FM-sender med trådløs fm modulator .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg