mandag 24. oktober 2016

Fall til sluk

Krav og anbefalinger om fall mot sluk i våtrom er omhandlet i BKFs fagartikkel nr. Tilstrekkelig fall på gulv i våtrom vil være 1:5 minimum m ut fra sluket. Lekkasjevann skal kunne renne til sluk fra ethvert sted i våtrommet. Vann på gulvet i våtrom må ledes til nærmeste sluk.


Både veiledningen til TEK og Byggebransjens våtroms norm (BVN) inneholder spesifiserte krav til fall på . Mureren har fylt på med selvavrettende masse på badegulvet. Da vi snakket om dette og fall til sluk, sa han at han . Et eventuelt fall til sluk på gulvet i et våtrom skal sørge for at vann ledes til et . Del 1: Krav, utmåling og kontroll. Sekretariatsleder i Byggkeramikkforeningen.


I våtrom er det viktig at vannet alle steder på . Det er krav om fall til sluk på ba- deromsgolv. Slik baderommene utformes og utstyres, medfører dette at det i de fleste tilfellene må være fall til sluk på hele . Våtrom skal ha sluk og gulv med tilstrekkelig fall mot sluk for de deler av gulvet som må antas å bli utsatt for vann i brukssituasjonen. Et bad skal ha sluk, og tilstrekkelig fall mot sluket på de deler av badet hvor gulvet blir utsatt for vann regelmessig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg