onsdag 12. oktober 2016

Tastatur til smart tv

Om du er blant de mange som aktivt benytter deg av strømmetjenester via for eksempel innebygde smart-TV-funksjoner, mediebokser eller . Samsung tastatur for Smart-TV VG-KBD20- Trådløst tastatur for mer komfortabel bruk av dine Samsung Smart-TV-funksjoner. Samsung TV-tilbehør, trådløst tastatur for Smart TV.

Forbedre din Smart TV-opplevelse med Smart Wireless Keyboard. Tilgang til Internett med Smart Hub har aldri vært enklere. Du kan skrive meldinger på sosiale . Begynner å bli litt plagsomt å skrive alt på .

Noen som har parret SAMSUNG smart tv med. Tastatur og smart pekeplate for PC og smart-TV. Når du skal styre en PC koblet til TV eller tilsvarende funksjoner i en smart-TV blir det enda . Styr din Smart TV og flere andre av Samsungs smarte enheter med et slank, stilig og trådløs flerenhetstastatur.


Flerfunksjonaliteten har også vært en hurtigtast, . Koble USB-adapteren til din Samsung Smart-TV og styr TV-en fra opptil meters avstand.

Hvis du vil unngå kabler og heller bruke tastaturet trådløst, e. Logitech K4er et utmerket tastatur til fjernbetjening av stue-PC, smart-TV, spillkonsoller og annet utstyr som trenger både mus og tastatur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg