tirsdag 4. oktober 2016

Hurtiglader moss

Eksisterende hurtigladere oppgis med data fra NOBIL. Bare klikk på markøren så får du opp ei infoboble. Ikke en fullstendig gjengivelse av alt du kan trenge å .

Da kan man dra på Harryhandel i elbil foreslås de i artikelen :D Artikkelen opplyser at ladeløsnigen . Lading på Nordby senteret (Svinesund)innlegg10. BufretVåre hurtigladere har en åpen løsning. Med Fortum kan alle hurtiglade elbilen sin.

Les mer om Fortums hurtiglader-stasjoner her. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Hurtiglader - hurtiglader, ladestasjon elbil, oktan, oktan, bensin, bensinforhandler, bensinforhandlere, bensinstasjon - Finn firmaer, adresser, . Med flere elbiler på veiene er det viktig for oss å kunne tilby hurtiglading. Det er allerede mulig å hurtiglade på flere Circle K-stasjoner.


Ladetorget vil ha to multistandard hurtigladere (DC og AC), fire uttak for 22kW AC og åtte uttak for 4kW AC. Det vil samtidig legges til rette for . Hurtiglader med CHAdeMO-løsning for i-MiEV, iOn, C-ZERO og Nissan LEAF. Litt kjedlig å stå i Moss på en hurtiglader som ikke virker.

Her kommer nye hurtigladere for elbil. Moss: Moss kommune, Kirketorget (Kirkegata) .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg