fredag 28. oktober 2016

Pc 2 i 1

Med en 2-i-1-enhet får du nettbrett når du ønsker og bærbar PC når du trenger det. Bærbar PC: Sjekk det store utvalget av 2-i-PC-er! Disse maskinene er både nettbrett og laptop i ett, og gir deg både i pose og sekk. Finn din nye 2-i-PC, en fullgod PC og nettbrett i ett.


Velg mellom avtakbar eller konvertibel variant som passer ditt bruk. BufretOversett denne sidenEn 2-i-PC er kraftfuld nok til at køre komplette versioner af avancerede programmer, så du kan udfolde din kreativitet, multitaske, arbejde med høj produktivitet . Du trenger ikke både pc og nettbrett når du kan ha alt i én maskin. En 2-1-pc kombinerer kraften i en bærbar pc med de mobile fordelene i et . I elektronikkbransjen kalles disse på sin side for 2-i-1-PC, 2-in- eller hybrid-laptop – og poenget er at enheten er en kombinasjon av laptop og . Rimelig hybrid-PC med imponerende batteritid.


Surface Pro kan kjøre alle PC-programmene dine, og det helt uten en lyd. Lenovo Thinkpad Yoga er nemlig en 2-i-1-pc. Tidligere har vi testet et utvalg Yoga-modeller fra Lenovo, og Yoga følger i samme spor . Med ytelsen til en bærbar PC og fleksibiliteten til et nettbrett gir Inspiron deg akkurat det du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg