tirsdag 4. oktober 2016

Byggrisotto

Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Ovnsbakt kveite er en herlig rett å servere gjester. Denne oppskriften hjelper deg å lage tilbehør som eplesmørsaus, byggrisotto og gulrotpuré.

Ovnsbakt kveite er en fantastisk fisk å servere gjester. Denne oppskriften hjelper deg å lage tilbehør verdig en så flott fisk. Et festmåltid med gode norske råvarer.


Saftig parmakylling med byggrisotto.

Saftig kyllingfilet og sprøstekt parma med hint av timian, cheddar og sitron smaker amazing! Smakfull, rimelig og enkel – perfekt restemat! Bygg-gryn er rike på mineraler og betaglukaner, en type . Torsk med spekeskinke og byggotto. Eg har lenge skulle ha laga byggotto, sidan bygg er eit av dei mest næringsrike kornslaga vi har, . Byggrisotto er perfekt tilbehør til alle typer fisk, når du har tid. Crème fraîche, ost og vårløk tilsatt for god smak.


Ovnsbakt kveite med eplesmørsaus og byggrisotto oppskrift, med 15kalorier, 1g fett, g karbo, g protein, og som koster Kr 1pr 1gram. Her har jeg laget en risotto til torsken, bestående av byggryn istedenfor risottoris.

En smakfull og eksotisk risotto med laks og reker, som inneholder fett av den hjertevennlige typen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg