mandag 31. oktober 2016

Best kompaktkamera

Vi har funnet det aller beste kompaktkameraet du kan kjøpe. Alle er gode, men hvilket er best? Kommentarer (66); Kristoffer Møllevik; 18.

ANBEFALING: Her er kameraene vi anbefaler i sommer17. SAMLETEST: Kompaktkameraer - Skuddtakt og bildekvalitet18. Anbefaling: De beste reisekameraene30.


Kast ut alt innvendig, og fyll på med den råeste teknologien.

Det er oppskriften i et av de beste kompaktkameraene vi har testet. De som bryr seg om slikt, trenger et godt kamera. Et utvalg av de beste objektivene vi testet i 201 følger på de neste sidene.


Det beste kompaktkameraet under 40kr er Olympus Stylus Tough TG-4. Det passer spesielt godt for deg som vil ha et robust kamera til mer . Mobilkameraene blir stadig bedre, men er du opptatt av best mulig bildekvalitet er det et godt kamera som . Sonys nye kompaktkamera ligner et speilrefleks, og byr på et enormt zoomområde. Se mulighetene med markedets beste modeller akkurat nå.

Ta gjerne bilder med mobilen, men bruk et kamera når du skal ha bildekvalitet også. Vi har saumfart nettbutikkene og plukket ut de tilbudene vi mener er best. Vi har testet Samsung-telefonen som også er et kamera.


De større systemkameraene er det beste valget for de som trenger et kamera til dyrefotografering, landskap eller portretter, og er langt mer . Filmegenskapene til Panasonics nye kameraer er så interessante at det er lett å overse stillbildeegenskapene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg