onsdag 12. oktober 2016

Bluetooth mottaker

Sender musikk trådløst fra telefonen eller annen mediespiller til stereoen. Avantree Roxa Bluetooth musikkmottaker plugger du enkelt i stikkontakten for å overføre lyd til stereoanlegget ditt.

Bluetooth er en trådløs teknologi som finnes i nesten alle mobiler,. Oppgradér anlegget med trådløs kvalitetslyd fra denne superenkle Bluetooth-mottakeren. De kan gjøre følgende: Kjøp en liten Bluetooth-mottaker med lydutgang og koble den til musikkanlegget. Så er det bare å slå på dette og styre .

Den israelske fotografen Ido Nassimi viser deg hvordan du bygger din egen bluetooth-modul til et NIkon speilreflekskamera. Bluetooth-mottakeren med timers batteritid. Innebygd batteri som lades via USB-porten. Bluetooth, da er en Bluetooth musikkmottaker løsningen.


Med en Bluetooth adapter fra Argon kan du gjøre ditt gamle hi-fi anlegg. Det er finesser vi ikke er vant til på billige Bluetooth-mottakere – eller . En løsning kan være en ekstern Bluetooth-mottaker, lik den engelske Musical Fidelity nettopp har lansert. Streamingprodukter som du kan du spille av musikk, bilder og film som er lagret på din PC til din TV via kabel eller helt trådløst. Musikkmottaker for trådløs streaming av musikk via Bluetooth.


De synske her på dataforumet har gått og lagt seg. Har du ikke bluetooth på din musikkenhet og er lei av å måtte bruke kabel eller andre koblingsmuligheter. Da kan du enkelt koble opp denne bluetooth mot. Har en helt ny usb dings liggende som er Bluetooth mottaker for musikk.


Skal fungere både i bil og hjemmestereo som har usb port til avspilling av musikk. Bass Brothers AS tilbyr alt du trenger innen seriøs bilstereo, hjemmestereo, multimedia og montering utstyr. Vi er lidenskaplig interesserte i gode.


Takket være aptX teknologien kan man spille musikk med opptil CD kvalitet. Bluetooth mottakeren støtter de fleste vanlige standarder som f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg