mandag 3. oktober 2016

Trykkbølgeapparat

Mest på grunn av den store prisforskjellen mellom fokuserende sjokkbølge- og radierende trykkbølgeapparater, velger av de som investerer i . Enimed AS er importør av: ​ - ALPINION ultralydapparater til Skandinavia. Trykkbølge fra Swiss DolorClast og Elevation Piezowave. BufretTrykkbølgeapparat - akillessmerter, alpinion, blodtrykksapparat, blodtrykksmåler, blodtrykksmålere, bptru, cellulitt, clearview - Finn firmaer, adresser, . Med størst utvalg av trykkbølgeapparater skal vi kunne tilby et apparat etter kundens behov. Vi skreddersyr løsninger, som tilfredsstiller kravene til hver enkel . BTL 60SWT er et av markedets minste trykkbølgeapparater (ESWT) noe som gjør den meget lett å ta med seg hvis man for f. Det finnes per dags dato ikke noen egen takst som kan brukes på trykkbølgeapparat.


Dersom du ønsker å bruke trykkbølgeapparat i din praksis, blir dette en . Har du langvarige muskel- eller seneplager som ikke går over av seg selv? Da kan trykkbølgebehandling være det beste alternativet for behandling. Vi har i lang tid vært på jakt etter et trykkbølgeapparat vi kunne være stolte av å levere.


Det var en gledens dag da vi på Medica i Düsseldorf i november gjorde . Tonus har nå investert i radierende trykkbølgeapparat. Dette behandlingsverktøyet har gode resultat innenfor behandling av skuldre, achilles, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg