fredag 28. oktober 2016

Hjemmepc

HjemmePC er Norges mest solgte datablad. Vi tar leserne inn i den digitale verden og sørger for at det er et sted de vil bli. I SALG NÅ: Aprilutgaven av HjemmePC er i salg nå.

I utgaven kan du lese vår test av aktivitetsmålere med pulsmåling. Norges beste og grundigste dekning innen PC, foto og digital hjemmeunderholdning. Her er månedens programmer fra Download – levert av HjemmePC.


Norges største og beste teknologiblad.

Skaff deg et abonnement på Bladkiosken for å få . Det finnes ikke utdrag siden innlegget er beskyttet. Bestill ditt abonnement på Bladkongen. Alle blad og magasiner til lave priser. Gi gjerne bort et abonnement i gave.


Velkommen til HjemmePC' offisielle sider! Dette er din side, så bli tilhenger og del dine. Dette er din side, så bli tilhenger og del.

Stasjonære PC-er for kontor, skole og hjemmebruk. HjemmePC har Norges beste og grundigste dekning innen PC, foto og digital hjemmeunderholdning. Hver måned får du tester, produktomtaler, guider, tips . Disse bærbare datamaskinene er perfekte for hjemmebruk. Har du først gått på limpinnen er det viktig at du ordner opp raskt. Bruttotrekksadgangen under hjemme-PC-ordningen oppheves, og det mest spesielle er at den slutter allerede fra og med i dag, 13.


I 20skjedde en dramatisk innskjerping av hjemme-pc-ordningen. Dessverre hadde en del aktører i 20og 20tatt alt for mye Møllers tran. Tallene kan brytes ned på ulike bakgrunnsvariabler . Fradragsretten for mva på hjemme-PC. Fradrag når de ansatte bruker PCen for å øve seg i PC-bruk.


Kan bedriften få fradrag for mva når de ansatte bruker PCen . HjemmePC is a large, subscription base computer magazine in Norway, published by Hjemmet Mortensen. The name literally translates to Home Computer, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg