torsdag 21. juni 2018

C zero

Citroën C-Zero er en helstøpt elbil som er laget for byen. En kompakt bybil med null utslipp som likevel har fullverdige seter. MALMÖ (DinSide Motor): Endelig en elbil en liten familie kan leve med.

Mitsubishi i-MiEV, Peugeot iOn og Citroën C-Zero er trillinger basert på . MiEV, Ion og C-Zero er i hovedsak ganske like her, men i-MiEV har flere regenerasjonsmoduser. MiEV og C-Zero har navigasjon men ikke . Citroën C-Zero førstegangs service etc.

Peugeot iOn er de to siste av PSA-trillingene - den førstefødte var Mitsubishi i-MiEv. Det var Mitsubishi som var først på banen, . C-Zero er en liten bybil med elektrisk motor og fire seter. Den er ett av tre blad i et elbil-trekløver som for øvrig består av Mitsubishi i-Miev og . Citroën C-Zero Ladekontakt (i bilen): Type 1Maks ladeeffekt: MODE LADEKABEL Mode kort fortalt:Mode ladekabel er ofte omtalt som elbilens. Citroën C-Zero er elbilen som er skapt for byen.


Med rask ladeti god rekkevidde, og kompakt størrelse, kan du oppleve hele byen på en ny måte med denne . VG og NAF har kjørt alle de tre trillingene Mitsubishi i-Miev, Citroën C-Zero og Peugeot i-On. Den japanskutviklede bilen er så godt som akkurat .

Ladeguiden viser hvilke ladekabler og ladestasjoner som passer Citroën C-Zero.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg