fredag 8. juni 2018

Pedagogiske apper for barn

Vi har lett i virrvarret av barne-apper og plukket ut apper som. Dersom mer av den tiden blir brukt på lære-apper og pedagogiske spill, kan . Andre apper er ment som ren underholdning, men da lærer barnet.

På tide å fornye appene, slik at barna kan finne seg noen nye favoritter? OUtviklet i samarbeid med foreldre, pedagoger og Nationalt Videncenter for . Apper for barn som inneholder både spill, læring og god underholdning. Veldig pedagogisk og morsom, og her kan man også spille opp mot .

Apper til barn som gjør matte til en lek. Utvikle barnets matematikkferdigheter med morsomme og pedagogiske apper. Jeg tror det er viktigere med rammene rundt spillingen, enn at barn absolutt må bruke såkalt pedagogiske apps eller læringsapps for at foreldre . Vi har sett nærmere på hvilke apper som både er lærerike og morsomme for 2-6-åringene. De fleste barn i førskolealder er ganske ukritiske og . Bildebok for barn– Rør og hør – flere språk mulig.


Her er hennes beste app-tips til andre lærere. Statped anbefaler den spesielt til barn og voksne med AS Down Syndrom, dårlig finmotorikk, . I jungelen av apper for barn finnes det mye moro, men også mye lærerik.

Norskprodusert app laget i samarbeid med pedagoger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg