fredag 1. juni 2018

Automatisk vannstoppventil

Vannstoppventil er en automatisk stoppekran som stenger vanntilførselen når den får signal om fukt eller lekkasjer. Vannfølere er kabel med små sensorer som . Vannstoppventilen oppdager ikke bare akutte lekkasjer, men også lekkasjer i skjulte rør.

Disse oppdages ved at vannstoppventilen automatisk . Ved en eventuell lekkasje, sørger de automatiske vannstoppventilene for at vanntilførselen stenges umiddelbart, og at vannskadene reduseres til et minimum. Ved en eventuell lekkasje kuttes vanntilførselen av seg selv. Systemet fungerer som en automatisk stoppekran.

Systemet detekte- rer og stopper av vannlekkasjer ved hjelp av trådløse sensorer, plassert i . Som preakseptert ytelse kreves det montering av automatisk lekkasjestopper når bygningens vanninstallasjon er uten overløp. Jeg skal få montert vannstoppventil. Da hører jeg gjerne erfaringene dine.


Oppgi gjerne hva slags type du har. Automatisk vannstoppventil - ettermontering. Hei, Har forstått at det finnes ventiler som stenges . Eventuelle lekkasjer skal synliggjøres, og i andre rom enn våtrom skal lekkasjen føre til automatisk avstengning av vannet.


FG-godkjente automatiske lekkasjestoppere må monteres av opplært personell, se menyvalget i venstre marg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg